В Италии отменяют авиарейсы из-за забастовки \ boombob.ru

Про це повідомляє "ЄвроПравда" з посиланням на видання The Local. Зокрема, лоукостер Ryanair заявив про скасування 188 рейсів в Італію і назад. "Пасажирам повідомлять про статус їхніх рейсів по телефону або електронній пошті", - говорять в авіакомпанії.

Читайте такожLufthansa знову скасувала сотні рейсів через страйк льотчиків

Крім того, були скасовані деякі рейси іншого лоукостера easyJet - компанія не буде здійснювати польоти з 13.00 до 17.00 12 грудня через страйк диспетчерів.

Відео дня

"Це вплине на кожну авіакомпанію, яка здійснює рейси в Італію, а також на тих, хто буде знаходитися в повітряному просторі цієї країни", - йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Національна компанія Alitalia також частково скасувала рейси, але міжнародні маршрути з Фьюмічіно в Римі і Мальпенса в Мілані не будуть порушені.

Пасажирів авіакомпаній також попередили про можливі перебої в русі на дорогах до аеропортів, оскільки громадський транспорт також включений в загальнонаціональний страйк.

Про можливі проблеми в залізничному сполученні через страйк попередила національна залізнична служба Німеччини.

Нагадаємо, загальнонаціональний страйк в Італії відбудеться в знак протесту проти урядової реформи трудового законодавства, за якою компаніям полегшать звільнення працівників.

Масові страйки проти реформування трудового законодавства проходили в Італії також в жовтні і листопаді.