Таким чином конгресмен висловив свою підтримку України \ @BillPascrell

Конгресмен-демократ Білл Паскрелл прийшов з українським прапорцем на промову президента США Дональда Трампа "Про стан держави".

Читайте такожУ Конгресі США не відкинули імпічменту Трампа

Про це законодавець повідомив у соцмережах. Таким чином конгресмен з штату Нью-Джерсі, який також є членом групи підтримки України в Конгресі, продемонстрував солідарність з Україною в боротьбі проти російської агресії.

Відео дня

"В промові нагадується про Росію, а я з гордістю несу сьогодні український прапор на знак солідарності з нашим союзником та другом, в той час як народ України продовжує протистояти російській агресії", - написав Паскрелл у "Tвіттері".

Коментуючи промову, Паскрелл також різко розкритикував рішення адміністрації Трампа вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності (INF). "З іншого боку, коли я чув, як мої колеги-республіканці оплесками вітають вихід з угоди INF, моя кров закипає", - написав він у "Tвіттері", наголосивши, що цей крок може спровокувати гонку озброєнь.

Традиційно виголошення президентської промови "Про стан держави" є урочистою подією і нагодою для законодавців засвідчити свою позицію з того, чи іншого питання.