Ілюстрація / REUTERS

Поліція США запобігла трьом спробам масових вбивств у країні, затримавши трьох підозрюваних, які готували злочину незалежно один від одного.

Так, у штаті Коннектикут затриманий 22-річний Брендон Вегшол, який заявляв у фейсбуці, що має намір влаштувати стрілянину в громадському місці, повідомляє Медуза з посиланням на CNN.

При обшуку в нього вдома було виявлено кілька видів зброї, у тому числі пістолет і гвинтівка з лазерним прицілом.

Відео дня

Читайте такожТрамп пов'язаЧитайте такожв масові розстріли в США із хворою психікою стрільців

Другим затриманим став 25-річний Трістан Скотт із Флориди. Він відправив серію повідомлень своїй колишній дівчині, заявивши, що має намір вбити не менше 100 осіб, наприклад, в школі. Та повідомила в поліцію. У Скотта вилучено мисливську рушницю.

Ще один підозрюваний - 20-річний Джеймс Патрік Рірдон з Огайо - затриманий за погрози влаштувати стрілянину в єврейському центрі міста Янгстаун. При обшуку в нього знайшли схованку зі зброєю.

Як повідомляв УНІАН, на початку серпня в США за одну добу сталися два випадки масових вбивств. В Ель-Пасо, штат Техас, 21-річний Патрік Крузіус відкрив стрілянину з гвинтівки в супермаркеті Walmart, убивши 22 людини. Незабаром у місті Дейтон, штат Огайо, 24-річний Коннор Беттс влаштував стрілянину біля одного з барів, застреливши дев'ятьох осіб.