Порушниця називала себе "дуже чистою, бездоганною білою дівчиною" / ladbible.com

В американському місті Блафтон 34-річна Лорен Кетшоу благала поліцейських не відправляти її до в'язниці за її красу та уникла покарання за водіння у нетверезому стані.

Про це повідомляє Lad Bible.

Читайте такожСкандал в Австрії: віце-канцлер країни подав у відставку через скандальне відео з "багатою росіянкою"Зазначається, що під час затримання копами за проїзд повз знаку стоп і перевищення швидкості, жінка почала пояснювати поліцейським, що вона «надто симпатична», щоб їхати до тюрми, добре вчилася в школі та раніше була черлідершею. Перевірка на алкоголь у крові Кетшоу показала перевищення норми у два рази, сама ж порушниця запевняла, що випила лише два келихи вина.

Відео дня

У розмові з правоохоронцями Кетшоу говорила, що дуже боїться тюрми: «Я не хочу знати, що це таке. Я красива дівчина, будь ласка, не змушуйте мене йти туди».

Себе вона називала «дуже чистою, бездоганною білою дівчиною».

Стався інцидент ще у серпні 2018 року. Зараз жінці вдалося укласти угоду про визнання провини. Це означає, що вона не буде відбувати покарання у в'язниці. Кетшоу сплатила штраф у 187 доларів і визнала водіння у нетверезому стані. В обмін на це проти неї зняли додаткові звинувачення у перевищенні швидкості, а також у зберіганні марихуани.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Чернівцях п'яний водій потрапив у ДТП і намагався втекти, влаштувавши стрілянину.