Внаслідок інциденту повітряне судно розвалилося на три частини / twitter.com/LionBaha22uA

У Міжнародному аеропорту імені Сабіхи Гекчен у Стамбулі літак виїхав за межі злітно-посадкової смуги, українців серед постраждалих немає.

Як повідомляє турецьке агентство "Анадолу", повітряне судно, що належить авіакомпанії Pegasus, здійснювало рейс за маршрутом Ізмір-Стамбул. Після посадки лайнер виїхав за межі злітно-посадкової смуги.

На місце події залучено багато пожежних і медичних бригад. Пожежникам вдалося локалізувати загоряння, що виникло на борту літака. Пасажири евакуювалися.

Відео дня

Внаслідок інциденту повітряне судно розвалилося на три частини.

За попередніми даними, під час події ніхто не загинув, є постраждалі, повідомив міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Джахіт Турхан.

Як повідомив голова відомства, на борту літака було 177 пасажирів (серед яких двоє дітей) і шестеро членів екіпажу.

Читайте такожНа круїзному лайнері, де виявлено коронавірус, перебуває 25 українців - МЗС

За словами губернатора Стамбула Алі Ерлікая, до найближчих лікарень госпіталізовано 120 постраждалих під час інциденту. Глава адміністрації додав, що стан більшості з постраждалих оцінюється як задовільний.

Як повідомив у Twitter генеральний консул України в Стамбулі Олександр Гаман, серед постраждалих внаслідок катастрофи українців немає.

"Згідно з інформацією Управління цивільної авіації Туреччини, серед пасажирів літака Fly Pegasus (Boeing 737-800), що виконував рейс за маршрутом Ізмір-Стамбул, громадян України серед постраждалих немає", - повідомив Гаман.