Ілюстрація / REUTERS

Фонд високого годинникового мистецтва (Fondation de la Haute Horlogerie, FHH) оголосив сьогодні, 27 лютого, про те, що змушений скасувати годинниковий салон SIHH, одне з двох головних заходів року.

Читайте такожУ Німеччині закрили авіабазу через коронавірус

Захід повинен був пройти в Женеві 25-29 квітня. У нинішньому році SIHH готувався особливо широко, включаючи не тільки сам салон для професіоналів індустрії, але і серію виставок і показів у місті під загальною назвою Watches & Wonders Geneva, передає kommersant.

Відео дня

«FHH поділяє розчарування, викликане скасуванням салону, але щиро впевнений що мова йде про найбільш відповідальне рішення у сучасному контексті», - йдеться в комюніке організаторів. Аж до початку тижня дирекція салону була налаштована більш оптимістично, але можливо, поява коронавіруса в Європі і перший зареєстрований випадок в самій Швейцарії змусив керівництво салону і владу Женевського кантону вжити заходів обережності.

Тепер залишається чекати рішення другого найбільшого годинникового салону, Базельського, який намічений на 29 квітня-5 травня.Реакція Baselworld повинна послідувати найближчим часом.