Храм Різдва Христового закриють через коронавірус / фото: planet-wissen.de

Міністерство охорони здоров’я Палестини заявило про закриття у Віфлеємі Храму Різдва Христового.

Про це повідомляє Gulf News з посиланням на палестинську владу.

Читайте такожЧерез коронавірус Starbucks буде продавати каву тільки в одноразових стаканах

Відео дня

Зазначається, що в зв’язку з виявленими випадками зараження коронавірусом у Віфлеємі оголосили надзвичайний стан у місті та прилеглих містах і селах.

Зокрема, скасовані всі масові заходи, семінари, конференції та соціальні та спортивні заходи. Також на 14 днів будуть закриті всі навчальні заклади, а також мечеті і церкви у Вифлеємі.

Крім того, християнські церкви Палестини вирішили закрити на два тижні Храм Різдва Христового. Також скасовано щорічний Вифлеємський марафон.

Як повідомляв УНІАН, спалах викликаного новим коронавірусом захворювання було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю - 12-мільйонному Ухані.

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала його надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу. За межами Китаю найбільше інфікованих у Південній Кореї та Італії.

3 березня у Чернівцях підтверджено перший в Україні випадок коронавірусу – у чоловіка, який із дружиною повернувся з Італії. Медики госпіталізували чоловіка, а його дружина перебувала вдома. Згодом через протести сусідів вона погодилась на обсервацію.