REUTERS

Як повідомляє PanArmenian.net, ніч пройшла спокійно, поліція не здійснювала спроб розгону. Учасники пікету, в свою чергу, збудували своєрідні "барикади" зі сміттєвих баків.

Рано вранці протестувальники почали організовано прибирати сміття, яке накопичилося на місці проведення пікету.

Читайте такожПоліція Вірменії обіцяє відшкодувати збиток, заподіяний журналістам під час розгону мітингу в Єревані

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 23 червня вірменські поліцейські застосували силу і водомети для розгону демонстрантів на проспекті Баграмяна в центрі Єревану.

Поліція після кількох "знаків попередження" почала силою розганяти мітингувальників, які вночі зайняли вулицю у вірменській столиці, що веде до президентського палацу. За попередніми даними, в результаті зіткнень є травмовані, повідомляється про затриманих.

Проте ввечері протестувальники знову вирушили на демонстрацію до президентського палацу.

Люди почали сідати на асфальт. Вони свистіли і кричали "Свобода!" і побажання, щоб вірменський президент пішов із займаної посади.

Крім того, як повідомили журналісти, пізніше приїхали водомети, якими напередодні розігнали мітингувальників.

Згодом поліція запропонувала п'яти учасникам акції протесту проти подорожчання електроенергії зустрітися з президентом Вірменії Сержем Саргсяном.

Незабаром додаткові сили охорони правопорядку були стягнуті до місця проведення акції на проспекті Баграмяна в Єревані. Депутати стали "живою стіною" між поліцією і мітингувальниками.