REUTERS

Про це УНІАН повідомили у Представництві ЄС в Україні.

«З превеликим сумом я дізнався про втрату такої великої кількості життів під час авіакатастрофи, яка сталася у Синаї. Дозвольте мені від імені Європейської комісії висловити глибокий жаль і співчуття народу Російської Федерації, а особливо – сім’ям жертв трагедії та їхнім близьким. Цієї важкої години ми підтримуємо російський народ і сім’ї жертв авіакатастрофи», - підкреслив Юнкер.

Він запевнив, що відповідні європейські органи готові надати будь-яку потрібну допомогу у розслідуванні цієї трагедії.

Відео дня

Читайте такожУ "Когалимавіа" заявили, що при падінні екіпаж повністю втратив контроль над літаком

Туск зазначив, що він «вкрай засмучений звісткою про авіакатастрофу цивільного пасажирського літака, що сталася у Синаї і яка стала причиною великої кількості жертв». Він висловив «найщиріші співчуття родинам і близьким жертв, а також солідарність з російською владою і народом».

Як повідомляв УНІАН, літак A321 російської авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, зазнав катастрофи 31 жовтня через півгодини після вильоту, за 100 км на південь від адміністративного центру єгипетської провінції Північний Синай міста Ель-Аріш поблизу населеного пункту Ель-Хасна. На борту літака перебували 217 пасажирів, у тому числі 4 громадян України, та 7 членів екіпажу. Всі загинули.