REUTERS

Про це повідомляє РБК

Конституційний комітет Держдуми розглядав у понеділок поправки до законопроекту, що встановлює можливість продовження терміну тимчасового перебування для навчаються в Росії іноземців. До другого читання Федеральна міграційна служба (ФМС) представила депутатам поправки (в закон про правове становище іноземних громадян у Росії), що значно розширює дію законопроекту. Зміни вводять підстави для невидачі запрошення на в'їзд в Росію.

Читайте такожІз безлюдних островів у Егейському морі врятували понад 200 мігрантів

Відео дня

Відомство пропонує не видавати іноземцю запрошення на в'їзд в країну, якщо він виступає за насильницьку зміну основ конституційного ладу Росії, іншими діями створює загрозу безпеці росіян, а також якщо фінансує, планує або здійснює терористичні (екстремістські) акти, іншими діями підтримує терористичну діяльність.

Читайте такожКількість мігрантів у Німеччині до кінця року може перевищити мільйон осіб

Запрошення не отримають ті, хто протягом останніх п'яти років був видворений, депортований або переданий іноземній державі (якщо більше одного разу протягом десяти років), має непогашену чи незняту судимість за вчинення умисного злочину на території Росії або за її межами.