Ночные волки / obitel-minsk.by

У четвер в Латвії був затриманий керівник регіонального відділення російського мотоклубу "Нічні вовки" Ігор Лакатош.

Як відомо, Лакатоша включено у "чорний список" і найближчим його вишлють з Латвії. Офіційні органи цю інформацію поки не підтвердили, пише Delfi.

Нагадаємо, на ім'я громадянина Росії в Латвії зареєстрований філія мотоклубу "Нічні вовки" — Night Wolves MC Latvia. Ігор Лакатош і ще кілька латвійців в минулому році брали участь в організованому пропутінськими байкерами пробігу за маршрутом Москва — Берлін.

Відео дня

"Нічні вовки" вже тривалий час тісно співпрацюють з російськими органами влади. Президент мотоклубу Олександр Залдостанов на прізвисько "Хірург" був довіреною особою президента Росії Володимира Путіна під час президентської кампанії.

Читайте такожУлюблений байкер Путіна пояснив, за що "Нічні вовки" отримали мільйони від Кремля

На початку 2015 року Хірург разом з актором Михайлом Пореченковим та іншими став ініціатором створення російського руху "Антимайдан".

В грудні 2014 року з боку США на клуб "Нічні Вовки", в тому числі і на Хірурга персонально, були накладені економічні санкції у зв'язку з анексією Криму Росією і підтримкою війни на сході України. Також в лютому 2015 року Залдостанову з тих же причин був заборонений в'їзд в Канаду.