Турецький військовий, ілюстративне фото / REUTERS

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті відомства.

Зазначається, що Акар прибув до РФ на запрошення глави Генштабу РФ Валерія Герасимова, щоб обговорити військове співробітництво між двома країнами.

Читайте такожЗМІ підбили підсумки зустрічі Путіна та Ердогана (відео)Нагадаємо, 10 жовтня Путін прилетів до Ердогана в Стамбул через рік після збитого Су-24 і заяв про "ніж у спину".

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 24 листопада 2015 року турецький винищувач збив російський Су-24, який порушив повітряний простір Туреччини. Повідомлялося, що російський літак Су-24 кілька разів попереджали англійською та російською мовами, перш ніж той вдерся в турецький повітряний простір. Крім того, зовнішньополітичне відомство Туреччини застерегло Москву, що саме Росія буде нести відповідальність за будь-які небезпечні наслідки.

Після цього відносини двох країн різко погіршилися: Росія ввела проти Туреччини економічні санкції, оголосила про скасування безвізового режиму для турецьких громадян і звинуватила її вище керівництво в закупівлі нафти у терористичного угруповання "Ісламська держава".