Дональд Трамп / REUTERS

Обраний президент США Дональд Трамп відкинув повідомлення про тиск на нього з боку Росії.

Читайте також"Пентхаус" оголосив нагороду в 1 мільйон доларів за відео з Трампом і повіями в Москві

«Росія ніколи не намагалася використовувати важелі тиску на мене. У мене немає жодних справ з Росією — ні договорів, ані кредитів, нічого», — написав Трамп у своєму Twitter.

Відео дня

Реагуючи на опубліковані Buzzfeed на документи, в яких сказано, що спецслужби РФ збирали компромат на Трампа під час його поїздки в Росію у 2013 році, обраний президент США заявив: «Спецслужбам не слід було дозволяти сфабрикованими новинам «витікати» в публічний простір. Ще один останній випад в мою сторону. Ми що, живемо в нацистській Німеччині?».

Трамп також додав, що «легко переміг на виборах», а тепер «противники намагаються принизити перемогу фальшивої новиною».

Раніше повідомлялося, що секретна частина доповіді, представленої американською розвідкою минулого тижня Бараку Обамі і Дональду Трампу, включала інформацію про те, що російські спецслужби заявляють, що володіють інформацією, компрометуючої обраного президента США. У доповіді також сказано, що передвиборний штаб Трампа контактував з російськими спецслужбами.