Дональд Трамп оголошує різні заяви під час президентської кампанії / фото ua.depositphotos.com

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що "бомбив би Москву", якби її вторгнення в Україну почалося під час його президентського терміну. Про це він сказав під час передвиборчої кампанії на приватному заході, пише The Washington Post.

Анонімні співрозмовники видання зазначили, що Трамп припустив, якби він був президентом США, то "бомбив би Москву та Пекін, якби РФ вторглася в Україну або Китай напав на Тайвань". Такі слова здивували деяких донорів його передвиборчої кампанії. 

Журналісти додають, що загалом під час заходів перед виборами Трамп говорить про зовнішню політику та теми, які він обговорює на мітингах, а саме інфляція та імміграція. 

Відео дня

"У той час, як прихильники Джо Байдена в Голлівуді та Кремнієвій долині утримуються від підтримки провальної кампанії Байдена, донори по всій країні максимізують свої зусилля для переобрання президента Трампа, оскільки вони розуміють, що ми не можемо дозволити собі ще чотири роки жахливої політики Джо Байдена", - йдеться в заяві прессекретаря Трампа Кароліни Левітт.

Вибори в США - останні новини

Як писав УНІАН, нещодавно Трампа освистали та висміяли під час Лібертаріанського національного з'їзду в суботу ввечері. Зокрема під час промови кандидата у президенти США люди у натовпі вигукували: "лайно собаче!" та інші образливі вислови.

Водночас журналісти Der Spiegel повідомили, що Байден може відмовитися від другого терміну на користь Мішель Обами. Відомо, що Демократична партія навіть включила Мішель Обаму до своїх опитувань громадської думки щодо потенційних кандидатів.

Вас також можуть зацікавити новини: