Володимира Путіна може замінити Микола Патрушев, вважає екс-банкір / фото REUTERS

У Російській Федерації є людина, яка може замінити президента Володимира Путіна.

Найсерйознішим претендентом є секретар Радбезу РФ Микола Патрушев, розповів колишній російський банкір, екс-друг Путіна Сергій Пугачов в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

"...звичайно є (людина, яка може замінити Путіна, - Ред.). Просто в оточенні, я думаю, на низькому старті дуже багато людей. Але з таких особливо яскравих, я маю на увазі яскравих не в сенсі об'єктивному, а яскравих в медійному полі, ну, я бачу це Патрушев сьогодні дуже активно... пише статті в газетах та інше, і інше...", - зазначив співрозмовник.

Відео дня

За його словами, раніше те, хто обійме посаду президента, залежало від волі самого Путіна, і тому з'явився Медведєв (заступник голови Радбезу Дмитро Медведєв, був президентом Росії з травня 2008 до травня 2012 року - Ред.), а сьогодні це залежить від волі претендента.

"...і ось власне найбільш серйозним претендентом, людиною, яка контролює силовий блок, є Патрушев, звичайно...", - додав екс-банкір.

Раніше росЗМІ писали, що серед російських еліт є дуже багато незадоволених особисто Володимиром Путіним через війну Росії з Україною, і у Кремлі таємно обговорюють фігури наступників президента.

Вас також можуть зацікавити новини: