Громадянина Китаю звинувачують у великій крадіжці на борту літака / фото ua.depositphotos.com

Громадянин Китаю вкрав під час польоту біля 23 тисяч доларів. Це сталося на борту рейсу з Вʼєтнаму до Сингапуру 16 грудня. 

Як пише CNN, у крадіжці звинувачують пасажира бюджетної авіакомпанії Scoot зі складу Сінгапурських авіаліній. В обвинувальному акті сказано, що 52-річний Чжан Сюцян нібито обікрав трьох пасажирів. 

Так, у першої жертви він витягнув з рюкзака 3 мільйони в'єтнамських донгів ($123). З сумки ще одного пасажира китаєць вкрав 510 мільйонів в'єтнамських донгів ($20 950) і 50 сінгапурських доларів ($38). Крім того, в конверті з сумки третього пасажира він забрав $1000 і 930 сінгапурських доларів ($700).

Відео дня

"Про можливу крадіжку, яка трапилася в салоні літака, екіпаж попередив один із пасажирів. Екіпаж викликав поліцію аеропорту. Правоохоронці окремо вивели з літака пасажирів, щодо яких здійснюватимуть розслідування, а висадка решти людей відбулася у звичайному режимі", – сказав представник авіакомпанії. 

Підозрюваного у крадіжці чоловіка відправили під варту для проведення подальшого розслідування. Йому може загрожувати штраф, до трьох років увʼязнення, або обидві санкції. 

Інші новини про крадіжки

У Швейцарії альпіністи подолали складний маршрут, щоб пограбувати скриньку для пожертв. Там було біля 500 євро. Примітно, що скринька була розташована на висоті понад 2 км. 

В Росії житель Красноярського краю пограбував приятеля, аби влаштувати поминки для кота. Тварину збила машина. 

Вас також можуть зацікавити новини: