Загибель кота в ДТП привела його господаря до в'язниці / фото ua.depositphotos.com

Житель Красноярського краю Росії пограбував приятеля, щоб на ці гроші влаштувати поминки улюбленого кота. Про це повідомляє регіональне управління МВС Росії

Як з'ясувало слідство, в липні минулого року група чоловіків розпивала спиртне. 45-річний учасник сабантуя відправився в магазин за черговою порцією міцного і по дорозі побачив, що його кота, який гуляв на вулиці, збив автомобіль. 

П'яна компанія поховала кота у дворі, після чого господар відправився в фотоательє і замовив фотографію загиблої тварини в траурній рамці. Повернувшись до товаришів по чарці, чоловік зажадав у одного з приятелів грошей на "гідні поминки". 

Отримавши відмову, убитий горем господар чотириногого затіяв бійку і відібрав у приятеля сумку з 3,5 тисячами рублів. З цією здобиччю нападник відправився заливати горе наодинці, а власник викрадених грошей звернувся в поліцію. 

Розглянувши матеріали кримінальної справи, суд визнав котолюба винним у грабежі і призначив йому покарання у вигляді 4,5 років ув'язнення в колонії суворого режиму.

Безумство "руського міра" - останні новини

Москвичка написала донос на першокласницю через "русофобську позицію" дитини. 30-річна жінка ретельно вивчила соцмережі 8-річної дівчинки і знайшла компромат. Так росіянка вирішила розібратися з конфліктом дітей у школі.

Не менш шалено виглядає історія жителя Рязанської області, якому загрожує в'язниця за анекдот. Жарт, опублікований в інтернеті, російський суд може оцінити в кілька років в'язниці. 

У найбільш "скрєпній" країні світу святкові заходи теж віддають помітною ноткою божевілля. Так, корпоратив з нагоди 8 березня в адміністрації Сонковського району Тверської області РФ включав виступ танцюриста, який демонстрував присутнім поролонові геніталії значного розміру.

Вас також можуть зацікавити новини: