Mercedes-Benz на повному ходу протаранив лікарню / скріншот

В американській Атланті, штат Джорджія, 75-річна Мері Клейтон в'їхала на Mercedes-Benz в лікарню, втративши управління і змітаючи все на своєму шляху.

Пацієнтка поспішала на запис до лікаря. Одна людина загинула, четверо поранені, передає Daily Mail.

На записах з камер відеоспостереження видно, як автомобіль таранить припарковану біля будівлі машину і в'їжджає в відділення швидкої допомоги, збиваючи медпрацівників.

Відео дня

Загинула 55-річна Кімберлі Холл. Ще чотири людини отримали поранення, в тому числі 29-річна Кайлін Бейлі. При зіткненні з машиною вона отримала перелом кісток тазу і стегон. Вона провела кілька тижнів в лікарні і знову вчилася ходити.

Пацієнтка не впоралася з керуванням / Фото скріншот

Читайте також21 грам: мешканка Техасу в один день дізналася про загибель коханого й про вагітність

Поліція не стала висувати проти Клейтон звинувачень, бо аварія була незумисна. У крові жінки не знайшли алкогольних і наркотичних засобів.

«Я не розумію, як таке можливо? Вона влетіла в лікарню, серйозно покалічила мене і вбила ще одну людину, і їй дозволили залишитися вдома і спокійно жити далі. Кожен новий день - це випробування для родини покійної. Таке ж випробування, як для мене і моєї сім'ї», - заявила постраждала Бейлі.

Бейлі звернулася за допомогою до адвоката. У ДТП вони звинувачують також і лікарню, яка не встановила сигнальні стовпчики біля входу у відділення швидкої допомоги. Поліція продовжує розслідувати справу. Винуватиця аварії від коментарів відмовилася.

Міністр закордонних справ Чехії Томаш Петржічек потрапив в смертельну аварію в Празі.