У РФ в роботі мобільного зв'язку спостерігається великий збій / ілюстрація REUTERS

У роботі операторів зв'язку "Білайн", "Ростелеком", "МТС", а також соціальної мережі Twitter стався збій.

Про це ж свідчать дані сервісу Downdetector, який відстежує роботу інтернет-ресурсів, пише Дождь.

Читайте такожРосія піднялася на акції на підтримку Навального: вже почалися масові затримання і побиття (онлайн-трансляція)

Відео дня

Найбільше користувачі скаржаться на збої у «Білайну» і Twitter. Проблеми пов'язані з доступом на сайт Twitter, входом в акаунт, доступом в інтернет, мобільним зв'язком і мобільним інтернетом. Також спостерігаються невеликі проблеми в роботі "Ростелекома", в основному користувачі розповіли про неможливість зайти в інтернет. 

При цьому глава прес-служби "Білайну" Ганна Айбишева заявила "Відкритим медіа", що інформація про збій не відповідає дійсності.  

Пізніше почалися проблеми зі зв'язком МТС, випливає з даних Downdetector. Зокрема, про погіршення зв'язку повідомив кореспондент "Відкритих медіа", що знаходиться на Пушкінській площі в Москві. Там 23 січня запланована акція на підтримку Олексія Навального. 

На роботу трьох операторів найбільше скаржаться жителі Москви, Санкт-Петербурга, Краснодара і Єкатеринбурга.

Протести в Росії на підтримку Навального

  • 23 січня прихильники Навального проводять всеросійські акції протесту, вони вимагають звільнити політика з-під арешту. Мітинги вже почалися як мінімум в 13 великих містах, у тому числі Хабаровську, Південно-Сахалінську, Якутську.
  • Соратники політика анонсували мітинги "Свободу Навальному!" у 93 містах Росії.
  • Станом на 11:00 за московським часом, в акціях «Свободу Навальному!"всього взяли участь понад 15 тисяч осіб, пише "МБХ медіа»