Команда Володимира Путіна у владі хотіла заробити грошей, поділився Сергій Пугачов / скріншот відео

Команда російського президента Володимира Путіна йшла у владу, щоб заробити грошей і "звалити" кудись.

Члени команди Путіна не розраховували бути у владі понад чотири роки, розповів колишній друг російського диктатора і екс-банкір Сергій Пугачов в інтерв'ю засновнику видання "Гордон" - журналісту Дмитру Гордону.

За його словами, у посіпак очільника РФ точно не було ідеї "20 років будувати імперію, а тим більше якийсь псевдорадянський союз".

Відео дня

"...команда Путіна... А я знаю просто персонально кожного особисто. Вони прийшли з розрахунком максимум на чотири роки. Ось саме з цією метою: заробити грошей - і куди-небудь звалити", - поділився співрозмовник.

Раніше Сергій Пугачов розповів, що у Володимира Путіна до початку президентства в Росії були інтимні проблеми - йому безкоштовно "не давали". Колишній банкір додав, що коли Путін став президентом, його прорвало, і йому тягали декого чи не з підворіття.

Довідка УНІАН. Володимир Путін з 31 грудня 1999 року став виконувати обов'язки президента Росії. Його вперше обрали президентом РФ 26 березня 2000 року. Пізніше були нові вибори, в результаті яких він переобраний на цей пост.

Втретє поспіль Путін не міг обійняти посаду глави Росії, оскільки це суперечить конституції його країни. Пізніше президентствувати став Дмитро Медведєв, а Путін обійняв посаду прем'єра. Після цього Путін знову зайняв президентське крісло.

Вас також можуть зацікавити новини: