Жінка померла на місці / фото REUTERS

В Огайо в містечку Блендон, передмісті Колумбуса поліція вбила вагітну чорношкіру жінку після того, як та відмовилася вийти з автомобіля.

Як повідомляє ВВС, інцидент стався біля продуктового магазину Kroger. 21-річна Та'кія Янг померла на місці. Як йдеться в сюжеті, поліцейські нібито мали намір допитати її за підозрою в крадіжці в магазині.

За версією поліцейських, після пострілу вони нібито намагалися надати жінці медичну допомогу, проте ані мати двох дітей, ані її майбутня дитина не вижили.

Обидва офіцери, імена яких не повідомляються, відразу після інциденту були відправлені в адміністративну відпустку. На даний момент, офіцер, що стояв біля вікна машини, повернувся в стрій, а той, який зробив постріл, залишається у відпустці.

Повідомляється, що поліцейське управління містечка Блендон звернулося до Бюро кримінальних розслідувань генерального прокурора штату Огайо з проханням розслідувати інцидент.

Вбивства жінок

У лютому 2023 року на Харківщині двоє 16-річних хлопців вбили двох жінок. Їхні тіла виявили на березі річки в одному з сіл Чугуївського району. 

14 березня 2023 року в Одеській області чоловік вбив дружину-інваліда і вчинив самогубство. Жінка останні 25 років була прикутою до ліжка, за нею доглядав чоловік.

У Рівненській області чоловік після сварки вбив вагітну дружину. Поліцейські встановили, що між подружжям виникла сварка. Після цього 27-річний чоловік взяв на кухні ніж, зайшов в спальню дружини і завдав їй три удари в шию. Від отриманих травм жінка померла до приїзду медиків.  

Вас також можуть зацікавити новини: