Труп загиблої канадки прийняли за манекен / фото Mihaly Borbely в Flickr

Співробітники поліції Канади опинилися в незручному становищі — вони прийняли обпалене тіло жінки за манекен і викинули в смітник.

Про це повідомляє CBC.

Інцидент стався біля міста Шербрук в провінції Квебек ще 23 липня, проте обставини інциденту директор місцевої поліції Денні МакКоннелл розкрив тільки зараз.

Відео дня

За його словами, близько 10 ранку правоохоронцям повідомили про незначне займання біля лісової смуги в місті. Першими на місце подій прибули пожежники, які виявили "згорілий силіконовий манекен". 

Читайте такожЧоловік наїхав на сім'ю канадських мусульман: поліція назвала причинуВ результаті консультацій було вирішено викинути манекен в сміттєвий контейнер на території відділенні поліцейської дільниці.

Приблизно через чотири години до поліції звернувся чоловік, який заявив про зникнення своєї співмешканки. За сигналом її мобільного вдалося знайти машину жінки — вона була недалеко від місця пожежі.

Запідозривши недобре поліцейські уважніше оглянули "манекен" і зробили моторошне відкриття — це і була зникла жінка. Після цього було розпочато розслідування щодо з'ясування обставин смерті.

Як вже повідомляв УНІАН, торік в канадській провінції Нова Шотландія стався найбільший за кількістю жертв напад в історії країни — було вбито не менше 16 осіб.