Під час конфлікту чоловік кухонним ножем завдав пенсіонерці 27 колото-різаних ран / pikrepo

В Одесі засудили чоловіка та жінку, які жорстоко вбили пенсіонерку й підпалили її будинок.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, вбивство сталось у квітні 2017 року.

Слідством встановлено, що чоловік, який орендував кімнату в приватному будинку на вулиці Баштанній, запросив у гості знайому.

Відео дня

Читайте такожМережу обурило відео з жінкою, яка рве квіти з клумби у Харкові (відео)

Зазначається, що разом вони розпивали спиртні напої, й у цей час чоловік посварився з господаркою будинку.

Під час конфлікту зловмисник кухонним ножем завдав пенсіонерці 27 колото-різаних ран. Потім запропонував своїй приятельці добити жертву.

«Молода жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, погодилась і завдала жінці ще два удари ножем у спину. Внаслідок отриманих поранень потерпіла померла», - повідомили в прес-службі.

Як уточнили в прокуратурі, після скоєння вбивства підозрювані підпалили будинок. Чоловік зник із місця події, але пізніше його затримали. Його подруга отруїлась продуктами горіння й була госпіталізована.

Свою причетність до злочину обвинувачувані в суді повністю заперечували. Проте, вироком суду 33-річний чоловік і 35-річна жінка визнані винними у вбивстві та засуджені до 14 і 9 років позбавлення волі відповідно.

Як повідомляв УНІАН, 9 квітня 2017 року в Одесі невідомі підпалили приватний житловий будинок на вул. Баштанна, 3. На місці пожежі виявили загиблу господарку, 1941 р.н.

Зазначалось, що врятована ще одна жінка, 1984 р.н., яка отруїлась продуктами горіння. Постраждала у тяжкому стані була госпіталізована.