Відставка Володимира Путіна можлива за двома сценаріями, вважає експерт / фото ua.depositphotos.com

У президента РФ Володимира Путіна є тільки два виходи - транзит влади під його контролем чи такий же процес, але без його контролю.

Вибір поки що за главою Росії, розповіла російський політолог Ольга Курносова в ефірі "FreeДом". На її думку, якщо Крим повернеться під контроль України, то в новорічному зверненні Путін може сказати: "Я втомився, я йду".

"...за великим рахунком, вже сьогодні залишається тільки два виходи для Володимира Путіна: транзит, який пройде під його контролем, а для цього він має піти сам, і транзит, який буде відбуватися без будь-якої його участі, коли його якимось чином з крісла приберуть...", - сказала експерт.

Доля Володимира Путіна - важливі новини

Ще на початку жовтня російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський заявив, що президент Росії сам поставив себе в дуже загрозливе становище, оголосивши в країні часткову мобілізацію і зробивши спробу анексії частин Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

На думку експерта, лідер росіян сам спровокував розбіжність з угрупованням своїх близьких посіпак.

Російський юрист, колишній депутат Держдуми Марк Фейгін вважає, що Путін не може сам піти від влади. Експерт сказав, що главі РФ потрібен новий новий президентський термін, щоб не втратити життя.

Пізніше РФ отримала дуже серйозну поразку в Україні - окупанти вирішили відступити з правобережної частини Херсонської області.

Довідка УНІАН. Володимир Путін почав керувати Росією наприкінці 1999 року, після того, як перший всенародно обраний російський президент Борис Єльцин у своєму новорічному зверненні сказав, що втомився і йде. Спочатку Путін став виконувати обов'язки президента країни.

Путіна 26 березня 2000 року вперше обрали на пост президента. Пізніше його кілька разів переобирали на посаду.

Вас також можуть зацікавити новини: