У РФ виникла паніка через "українську" іграшку / фото kubnews.ru

У російському селищі Селенгинськ (Республіка Бурятія) через іграшкову овечку в українському національному костюмі евакуювали магазин "Карина".

Іграшку на вулиці знайшла 37-річна місцева мешканка, віднесла в магазин і опублікувала фото "української" овечки в групі населеного пункту в месенджері в Viber, щоб знайти її власника, повідомляє "Осторожно, новости" в Telegram.

"Овечку порахували підозрілою, магазин евакуювали, на місце викликали ФСБ (Федеральна служба безпеки - Ред.) і ОМОН (загін мобільний особливого призначення - Ред.). Вибухівки чи інших небезпечних речовин в овечці не знайшли", - наголошується на каналі.

Відео дня

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

У жовтні минулого року в Краснодарі сталася така ж історія з іграшковою овечкою. Тоді іграшка теж не становила ніякої загрози.

Варто зазначити, що на тлі повномасштабної війни з Україною у РФ не раз з'являлася інформація про панічні дії населення, у тому числі на тлі загрози атаки безпілотниками. Зокрема, люди не раз повідомляли про небезпеку навіть тоді, коли її не було. Наприклад, у травні журналісти дізналися, що мешканка Москви сплутала дитяче автокрісло з дроном і викликала поліцію.

Вас також можуть зацікавити новини: