Підсумки онлайн-референдумів показали дві важливі тенденції / фото ua.depositphotos.com

У п'яти російських регіонах відбулися онлайн-референдуми за відділення від Російської Федерації.

"Національний онлайн-референдум про самовизначення республік Російської Федерації" провели ініціативні групи з різних регіонів РФ. Голосування проходило з 16 по 28 лютого на сайті референдуму, у ньому взяли участь 5,6 млн осіб. 

Голосували за незалежність Кенігсберга (Калінінград і область), Інгрії (Санкт-Петербург і Ленінградська область), Кубані (Краснодарський край), Сибіру і Уралу. 

Відео дня
  • Кенігсберг: 72,1% за незалежність від Москви, 27,9% - проти.
  • Інгрія: 66,2% за незалежність, 33,8% - проти.
  • Кубань: 55,7% за незалежність, 44,3% - проти.
  • Сибір: 63,9% за незалежність, 36,1% - проти.
  • Урал: 68,2% за незалежність, 31,8% - проти.

"Підсумки онлайн-референдумів показали дві важливі тенденції. По-перше, ідеї незалежності регіонів вкоренилися в суспільстві народів, що населяють "Російську імперію". По-друге, російська влада боїться нас, вільних громадян і результатів нашого волевиявлення. Успішно проведені референдуми - це тільки перша ластівка на шляху самовизначення республік. Інгрія, Кенігсберг, Кубань, Сибір і Урал будуть вільними!" - заявили організатори.

false

Майбутнє Росії: прогнози 

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов вважає, що Росію в 2023 році очікує трансфер влади. На його думку, Україні буде необхідно мати певну форму контролю над РФ після війни.

Тим часом радник глави Офісу президента Михайло Подоляк переконаний, що після провалу російської армії в Україні етнічні республіки РФ почнуть пред'являти Кремлю ультимативні вимоги

За даними ГУР, минулого року на території РФ зафіксували близько 40 випадків роботи рейкових партизан

Вас також можуть зацікавити новини: