У Малатьї з-під завалів врятували сім'ю \ фото ДСНС України

У Малатьї, яка постраждала від землетрусу, врятували сім'ю завдяки щасливому збігу обставин.

У момент землетрусу з вікна квартири на вулицю впав мобільний телефон, який потім знайшов випадковий перехожий, що і допомогло врятувати постраждалих, передає Анадолу.

Чоловік проходив біля зруйнованого будинку і побачив телефон, який в той момент дзвонив. Це були родичі заваленої руїнами сім'ї. Він повідомив їм, що будівля зруйнована, ті швидко дісталися до місця і врятували своїх родичів.

Відео дня

Чоловік, якого врятували, розповів виданню, що під завалами опинилася вся його сім'я - дружина, дві дочки і син. Вони перебували в розпачі.

"18-річний син загинув. Він мріяв стати військовим. Не дай Бог нікому такого горя. Нехай Всевишній допоможе тим, хто під завалами", - сказав глава сім'ї.

Їх врятували з-під завалів першими. "Ми були поранені. Дочку і дружину вже виписали, а я і друга дочка ще в лікарні з переломами кінцівок",- розповів чоловік.

Нагадаємо, вчора на 11-й день після землетрусу з-під завалів врятували дівчину. 

Землетрус у Туреччині

6 лютого в Туреччині сталися два землетруси силою понад 7 балів. Потім були десятки афтершоків. Від стихійного лиха постраждали 10 провінцій. В даний час відомо, що число жертв в Туреччині перевищило 38 тис.

Вас також можуть зацікавити новини: