Українку в Німеччині могли вбити заради викрадення її дочки / Bild

У Німеччині жорстоко вбили 27-річну українку, тіло молодої жінки знайшли на дамбі річки Рейн біля міста Хоккенхайм. Тепер у справі з'явилися нові подробиці, зокрема, стали відомі мотиви злочинців.

Як пише Bild, поліції вдалося знайти 5-тижневу дочку жертви Мію. Підозрюваних у викраденні російську пару - жінку і чоловіка (43, 44 роки) - заарештували, їх доправили до виправних установ.

Мати вбитої українки також зникла безвісти. Як стверджує Bild, російська пара вбила обох жінок, щоб викрасти дитину.

Відео дня

За даними ЗМІ, двох жінок із дитиною востаннє бачили в ресторані. Там усі троє зустрілися з жінкою з Вальдорфа, яка запропонувала українським біженцям допомогу в оформленні німецьких документів у соціальних мережах. Однак, зазначає видання, невідомо, чи є затриманою жінка з Вальдорфа.

Вбита 27-річна Маргарита Р. родом із Харкова (Україна), приїхала в Німеччину з матір'ю зі Словаччини та мешкала в притулку для біженців у Мангеймі. Наразі поліція шукає її зниклу матір.

Убивство українки в Німеччині - що відомо

Уранці 14 березня з'явилася інформація, що біля міста Гоккенгайм на дамбі річки Рейн знайдено тіло 27-річної біженки з української держави.

За відомостями ЗМІ, безвісти зникли новонароджена донька вбитої, якій було лише п'ять тижнів, а також її мати - 51-річна Марина Стеценко. Згодом дитину знайшли, а також затримали двох підозрюваних.

Вас також можуть зацікавити новини: