Курт Волкер розповів про ключ до виживання України в умовах війни з РФ / фото УНІАН

Ключ до виживання України в умовах війни з Російською Федерацією - стримування військ РФ досить довго, щоб на російській території почали діяти санкції, запроваджені за агресію, а патріотичні лідери усвідомили та зупинили економічні та фінансові руйнування.

Російський президент Володимир Путін хотів би виграти війну в Україні залякуванням, йдеться в колонці колишнього спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера на УНІАН.

За його словами, країни Заходу мають ігнорувати загрози російського лідера і постачати українську державу.

Відео дня

"Ключем до виживання України є стримування російських військ досить довго, щоб санкції проти Росії мали дію, а інші патріотичні лідери в Москві усвідомили економічні та військові руйнування, які Путін заподіює їх батьківщині, і зупинили їх...", - зазначив екс-спецпредставник Держдепу.

Нагадаємо, російські війська 24 лютого увірвалися в Україну. Ворог спочатку бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків, Чернігів, Одесу, Херсон, Миколаїв і Маріуполь.

Колишній командувач армією США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес вважає, що якщо західні держави посилять підтримку Києва, то приблизно через 10 днів в Україні РФ пройде точку неповернення - під час війни не зможе вести активні бойові дії.

Вас також можуть зацікавити новини: