У ГУР висловилися про візит Володимира Путіна в Китай / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та скріншоту

Диктатор Володимир Путін відвідав Китай, і наслідки цього візиту для китайської сторони будуть кращими, аніж для російської.

КНР - це країна, яка точно керується власними інтересами, а не забаганками диктатора, якому залишилося знаходитися при владі не так вже й довго, поділився думкою представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в інтерв'ю "Еспресо".

"Наслідки (візиту Путіна, - Ред.) для Китаю будуть кращі, тому що Китай використовує цю ситуацію, зокрема, для того, щоб посилити свій вплив у світі, в тому числі і на території Російської Федерації. РФ, як сировинний придаток глобальної економіки, де б не з'являлась, на неї в першу чергу дивляться, як на джерело дешевих ресурсів, ресурсів зі знижкою", - зазначив співбесідник.

Відео дня

Володимир Путін та Сі Цзіньпін зустрілися в Китаї - що повідомлялося

У Пекіні 18 жовтня розпочався міжнародний форум "Один пояс, один шлях". Володимир Путін приїхав на захід та зустрівся з китайським лідером Сі Цзіньпіном. ЗМІ писали, що на форум приїжджав двійник Путіна та "складав іспит" керівництву Китаю на профпридатність.

За відомостями журналістів, двійник відповідав так, щоб максимально показати відданість ідеї "розвороту на Схід" і готовність догоджати керівництву КНР буквально у всьому.

Вас також можуть зацікавити новини: