Інформація про обстріл пункту дислокації ФСБ Росії у Вірменії – брехня / фото kubnews.ru

Азербайджанські ЗМІ назвали брехнею повідомлення вірменської преси про нібито обстріл армією Азербайджану пункту дислокації ФСБ РФ у Вірменії.

Як повідомляє видання Report, інформація про обстріл не відповідає дійсності.

"Це відчайдушна спроба поваленого режиму Пашиняна втягнути Москву в свою прикордонну авантюру. Водночас ми не відкидаємо, що Єреван, якому нічого втрачати, може влаштувати провокацію або інсценувати цю подію", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо, вдень 14 вересня низка Телеграм-каналів розповсюдила повідомлення про нібито обстріл ЗС Азербайджану російських військовослужбовців на території Вірменії. Очевидно, цей фейк був запущений, щоб втягнути Росію у вірменсько-азербайджанський конфлікт на боці Вірменії.

Як раніше повідомляв УНІАН, у ніч на 13 вересня на кордоні Азербайджану і Вірменії сталися зіткнення. У Баку звинуватили Єреван у скоєнні широкомасштабної провокації на державному кордоні.

Повідомляється, що вночі диверсійні групи Збройних сил Вірменії мінували території між позиціями підрозділів Азербайджанської армії та доріг постачання. В результаті зіткнень пошкоджена військова інфраструктура, відомо про втрати серед особового складу. 

Вас також можуть зацікавити новини: