dumskaya.net

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в області, співробітниками поліції Одеси затримано групу осіб, які 6 вересня пізно ввечері влаштували перестрілку в готелі Villa le Premier, за адресою провулок Банний, 3 – район 10-ї станції Великого Фонтану.

Як зазначили в поліції, в ході проведення оперативних заходів стало відомо, що конфлікт виник між двома власниками вищеназваного готелю.

Читайте такожВ Одесі невідомі захопили готель із заручниками (фото)

Відео дня

«Для з'ясування відносин вони найняли охоронне агентство «АС» (м. Дніпро) - з одного боку, «Олімп-Юг» (Одеса) - з іншого боку. В ході збройного зіткнення постраждалих немає», - зазначили в главку.

Всі затримані: 12 осіб з охоронного агентства «АС» і 10 осіб - з «Олімп-Юг» доставлені в Шевченківське відділення Приморського відділу поліції для з'ясування обставин.

Відомості внесено до ЄРДР за попередньої кваліфікації ст. 296, ч. 4 (хуліганство) КК України.

Як стало відомо УНІАН, одна з груп охоронного агентства забарикадувалася в готелі і відмовлялася допускати опонентів, які зробили спробу потрапити всередину. В цей час пролунали постріли, постояльці готелю і мешканці довколишніх будинків сильно налякалися, в поліцію надійшла інформація про нібито захоплення заручників.

На даний час обставини НП з'ясовуються.