Як повідомила кореспонденту УНІАН юрист Черкаської обласної організації Комітету виборці України Тетяна Кавальчук, сьогодні Апеляційний суд області продовжив розгляд справ щодо зміни запобіжного заходу затриманим за підозрою в участі у штурмі Черкаської облдержадміністрації 23 січня. 

4 лютого суд розглянув 12 апеляційних проваджень щодо обрання запобіжних заходів стосовно підозрюваних у масових заворушеннях. Суд вирішив випустити з-під варти 2-х хлопців під особисті зобов`язання, 10-м - винесено рішення про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою на домашній арешт на 60 діб. Всі вони матимуть можливість ходити на роботу, але не мають права перебувати на вулиці у вечірній час та брати участь у масових політичних акціях.

Завтра в Апеляційному суді Черкаської області також відбудеться розгляд апеляційних проваджень автомайданівців, яких затримали в Черкасах вночі 27 січня. Зокрема, розглядатиметься справа одного з активістів Автомадану Сергія Хаджинова, який нині утримується під вартою.

Відео дня