REUTERS

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької міськради.

Жителі міста заявляють про віддалені поодинокі вибухи, які було чути вночі. Ранок для багатьох донеччан почалося в 5.00, місто розбудили залпи з важких знарядь. Вже за годину, о 6.00 піддався артобстрілу Київський район.

Прямих попадань в житлові будинки немає, пошкоджено вікна у квартирах кількох будинків по вул. Буслаєва, а також фасади і вікна в ряді будинків по Київському проспекту.

Відео дня

Крім того, снаряд пошкодив газорозподільний колектор в районі будинку 28 по вул.Буслаева.

Читайте такожУ Донецьку під обстріл терористів потрапив кафедральний собор УГКЦНеподалік 79 будинку по Київському проспекту снаряд влучив у тополю, яка впала і порвала тролею. На місці зараз працюють наряди МНС і ремонтні бригади ТТУ. Інформації про постраждалих немає.

Крім того, сьогодні, між 7 і 8 годинами, поблизу шляхопроводу по вул. Гірській розірвався снаряд, уламки влучили у маршрутне таксі №16. Пасажири та водій не постраждали.

Читайте такожУ Донецьку ситуація залишається напруженою, чути залпи з боку аеропортуЗа станом на 9.00 обстановка в Донецьку залишається вкрай напруженою. Тим не менш, системи життєзабезпечення міста працюють, повідомили у міськраді.