REUTERS

Про це йдеться у звіті спостерігачі місії ОБСЄ, які відвідали місце обстрілу зупинки транспорту в Донецьку, повідомляється на сайті організації.

Спостерігачі бачили на місці події сім тіл, а пізніше в донецькому морзі їм повідомили, що всього внаслідок обстрілу на вулиці Купріна в Ленінському районі Донецька загинули 8 людей, повідомили в ОБСЄ.

Зокрема, як йдеться в повідомленні, "спостерігачі виявили сім тіл: три жінки, три чоловіка і одне тіло, стать якого визначити не вдалося. Три тіла були в тролейбусі, три - в безпосередній близькості від нього, приблизно за 25 м, і одне у згорілій машині». Пізніше, сказано у звіті, з міського моргу повідомили про ще одне тіло з місця інциденту.

Відео дня

Також місія відвідала лікарню, куди доправили постраждалих. "Відвідали Донецьку обласну травматологічну лікарню. Головний хірург повідомив, що госпіталізовано 13 осіб. Всі постраждалі, за його словами, отримали серйозні травми і всі вони потребують операцій. Він також зазначив, що постраждалі – люди середнього та похилого віку", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожГеращенко назвав теракт в Донецьку піаром РФ на крові

Як повідомляв УНІАН, вранці 22 січня бойовики завдали вогневого удару по зупинці громадського транспорту в Ленінському районі міста Донецьк. Повідомлялося, що загинули від 7 до 13 людей.

За даними Міноборони України, терористи обстріляли тролейбус у Донецьку із житлових масивів, що контролюються незаконними збройними формуваннями.

Обстріл пасажирського транспорту вівся з боку, де немає бойових зіткнень.

"Місце, де був обстріляний тролейбус, знаходиться на відстані більше 15 кілометрів, де знаходяться сили АТО. До цього дня жодних руйнувань у цьому районі зафіксовано не було", - зазначили у міністерстві.