Український інститут майбутнього запрошує 11 листопада, об 11:00, у прес-центр Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» (вул. Б.Хмельницького, 8/16), де відбудеться круглий стіл щодо законодавчого регулювання організації та проведення азартних ігор в Україні.

Експерт програми реформування правоохоронної та судової систем Українського інституту майбутнього Олександр Чебаненко надасть оцінку та проаналізує зазначений законопроєкт.

До участі у круглому столі запрошені: представники Верховної Ради України: голова Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Олександр Дубінський, Міністр фінансів України Оксана Маркарова, Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, профільні експерти та громадські неурядові організації, учасники ринку організації та проведення азартних ігор.

Відео дня

Під час круглого столу планується обговорення легалізації грального бізнесу, формування та реалізації ефективної державної політики у сфері регулювання азартних ігор, забезпечення захисту прав і законних інтересів громадян, залучення інвестицій в Україну, забезпечення потреб державного бюджету. Йдеться про зареєстрований у Верховній Раді України проєкту Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор» (реєстраційний номер 2285 від 17.10.2019), розробленого Кабінетом Міністрів України.

Для акредитації журналістів звертайтеся за тел.: +38(063) 586-02-15.

https://www.facebook.com/events/481762895883233/