15.02.2020 12:00

Благодійний освітній проект STEM is FEM запрошує представників ЗМІ на відкриття третього модулю проекту на тему “Енергетика і Екологія”. На церемонії відкриття виступатимуть Міністерка освіти і науки України Ганна Новосад, Надзвичайний і Повноважний Посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен, Заступниця голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лора Білл, Заступниця Міністра енергетики та захисту довкілля України Ірина Ставчук.

Мета проекту – популяризувати STEM-спеціальності серед дівчат, мотивувати більше

Відео дня

дівчат обирати для себе кар’єру у галузі науки, технологій, інжинірингу і математики та

долати гендерну нерівність у цих сферах.

Другий модуль буде присвячено темі “Енергетика і Екологія”. На модулі зберуться 30 дівчат-старшокласниць зі всієї України, які були відібрані у ході онлайн тестування на сайті проекту. Протягом дводенного модулю дівчата послухають виступи мотиваційних спікерів, зададуть свої питання жінкам, які працюють у галузях енергетики і екології, та відвідають компанії, що працюють у цій галузі.

Переможниця модулю візьме участь Yale International Alliance Conference on Global Citizenship у Римі (Італія), організованій Єльским університетом.

Відкриття модулю STEM is FEM проходитиме у Fedoriv Hub (вулиця Велика Васильківська, 5), акредитація за номером 0932500452