Ця виставкова  подія напередодні початку календарної весни -  нагода порадувати себе та своїх близьких і рідних обновами до весняного сезону.

Виставки-ярмарки у Києві вже давно стали популярними серед покупців. Саме тут є можливість вибору. Запрошуємо на виставку-ярмарок товарів легкої промисловості  «Сезон ВЕСНА» у Київському Палаці спорту 

Відео дня

Жінки, які віддають перевагу класичному стилю, не залишаться байдужими до якості і ексклюзивності одягу сучасних українських виробників. 

Не забувають на виставках і про чоловіків: класичні костюми, величезний вибір сорочок, краваток, трикотажу, українського, польського, турецького виробництва.

Шуби і дублянки різноманітних барв, фасонів, розмірів виробництва України, Росії, Польщі, Словаччини, Туреччини. «Весняні» ціни.

Шикарний асортимент виробів зі шкіри різних відтінків і кольорів, розмірів і довжини - це найкращі, в Україні і не тільки, рукавички вінницьких шкіргалантерейних фабрик «Імідж-Галант» і «Шкіргалант».

На виставці-ярмарку представлено великий вибір сезонного взуття. Для тих, кому подобається купувати наперед – розпродаж взуття із зимових колекцій. 

Доповнити свій гардероб яскравим шарфом або сумкою зможе кожен бажаючий – такий великий та різноманітний вибір модних шарфів, хусток та сумок на виставці.

Особливою популярністю у покупців користується  недорогий дитячий трикотаж українського виробництва.

Перерахувати асортимент виробів, представлених на виставці-ярмарку, просто неможливо. І це гарантує, що кожен відвідувач знайде тут для себе щось необхідне  - до душі. Завітайте  на ярмарок і упевнитесь у цьому самі.

Виставка працює з 11.00 до 19.00.  Вхід вільний.

Детальна інформація за телефонами: (044) 362-13-70, (096) 506-83-34, (093) 904-10-11

www.profexpo.kiev.ua