Перший в Україні Відкритий аукціон бурштину відбудеться на Волині!

Публічні торги однієї тонни бурштину відбудуться 16 жовтня, о 13:00, у Луцьку за адресою: Київський майдан, 9, в сесійній залі Волинської обласної ради.

Для участі в аукціоні необхідно обов'язково пройти реєстрацію на сайті КП «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради. Також варто зазначити кількість та фракцію, яка зацікавила для організації лоту. Проведення аукціону транслюватимуть у прямому ефірі на сайті з можливістю дистанційної участі в торгах для зареєстрованих учасників. Компанії або особи, які не пройдуть процедуру реєстрації, до участі в аукціоні допущені не будуть.

Відео дня

КП «Волиньприродресурс» також запрошує з 13 по 16 жовтня відвідати експозицію ексклюзивних екземплярів бурштину, що є результатом діяльності підприємства. Виставка-показ відбувається за адресою: Волинська область, місто Луцьк, Київський майдан, 9, на третьому поверсі Волинської обласної ради.

Реєстрація журналістів відбуватиметься до 11:00 16 жовтня. Звертайтеся до Оксани Лукашук _ 0680535607 (Viber, телеграм, WhatsApp), 0667212240 та oksanalukashuk4@gmail.com