Процесне управління, ощадливе виробництво та оптимізація є компонентами, що у поєднанні формують Архітектуру успішної компанії. Щоб привести свій бізнес до системності, постійного розвитку та масштабування, потрібно зробити кілька важливих кроків.

Онлайн-курс «Компанія як система бізнес-процесів» - один із них. Це спеціалізоване дистанційне навчання для керівників і менеджерів підприємств різних галузей, організоване Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Хмельницькому, що заснований на базі ГО «Громадський рух «Нова економічна політика».

Курс дає змогу відійти від сприйняття бізнес-процесів як важкої рутинної ноші, натомість поглянути на них як на підґрунтя реального розвитку компанії.

Відео дня

За допомогою отриманих знань ви гарантовано віднайдете баланс і позбудетесь хаосу в процесах, вивівши бізнес на новий рівень стабільності і розвитку.

🗓 Тривалість курсу: 09 червня – 07 липня 2020.

🌐 Платформа ВУМ

🗒 Участь безкоштовна.

Онлайн-курс поєднає в собі зручний та продуктивний формат:

✔ 4 модулі від тренера курсу;

✔ 16 навчальних відео з теоретичними основами;

✔ 3 домашніх завдання - а по суті експерименти із впорядкування бізнес-процесів у вашій компанії - з детальним аналізом;

✔ 8 годин онлайн-обговорень та практичних прикладів під час прямого спілкування з тренером на Zoom-сесіях;

✔ 1 година на фінальне тестування для закріплення знань.

✔ натхнення філософією балансу процесів у бізнесі

Результат проходження курсу:

✔ Розуміння крос-функціональних процесів вашої компанії.

✔ Розуміння, як побудувати системну компанію та запустити цикли покращення.

✔ Розуміння основних інструментів аналізу якості процесів та пошук ключових вузлів для трансформації.

✔ Розуміння зв’язку, стратегії, процесів, персоналу та ІТ.

✔ Розуміння підходів до діджиталізації процесів.

Тренер курсу

Ірина Латанська – експерт з впровадження процесного управління, співзасновниця консалтингової компанії LABRO Transformation Hub.

За плечима – успішна робота з компаніями UkrLandFarming, Будинок Іграшок, DVBank, MassMediaGroup, WPES, BackStage, Totum, Zammler, TOP Cosmetics, Dmutryk, Saga Development, Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат (ПГОК).

У програмі – теорія та практика про місце процесів у діяльності, процеси створення цінності для клієнта, архітектуру бізнес-процесів, процесні показники і об’єкт управління, інструменти візуалізації, аналізу, діджиталізація бізнес-процесів, а також інші важливі нюанси, що допоможуть впорядкувати процесну систему компанії.

Деталі та реєстрація – за посиланням:

https://www.facebook.com/events/3268154019861243/

Онлайн-курс організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Хмельницькому, заснованим на базі ГО «Громадський рух «Нова економічна політика», у рамках ініціативи #EU4Business за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.