Чарлі випадково натиснув на спусковий гачок / скріншот

У США собака підстрелила свого господаря на полюванні.

Інцидент стався в окрузі Дона-Ана, штат Нью-Мехіко. Про це повідомив інформаційний портал KRQE.

74-річний мисливець Сонні Гілліган (Sonny Gilligan) сидів у вантажівці разом з трьома собаками: Чарлі, Ковбоєм і Скубі. Тварини знаходилися на задньому сидінні, там же лежала рушниця. Чарлі випадково натиснув на спусковий гачок, куля пройшла через водійське сидіння і вп'ялася мисливцеві в спину. Незважаючи на сильний біль, він зміг викликати рятувальників. Ті негайно госпіталізували чоловіка.

Відео дня

Читайте такожУ США мисливець мало не загинув через падіння на нього туші вбитого ведмедя

Син потерпілого Марк зазначив, що, якби допомога не прибула вчасно, його батько був би мертвий. Він пояснив, що Сонні часто бере собак на полювання на американських зайців. Нерідко чоловік одразу ж згодовує всю здобич псам.

Сонні відразу ж заявив, що пробачив Чарлі і не тримає на нього зла. «Він балує своїх собак. Кличе їх своїми хлопчиками. Він обожнює тварин», — зазначив Марк.

Після інциденту всіх трьох собак доставили в місцевий притулок. Їх господар у цей момент перебував у критичному стані, тим не менш, його головною турботою було звільнити вихованців із «собачою в'язниці», чим він і наказав зайнятися синові. Лікарі називають стан Сонні стабільним, його перевели з реанімації у звичайну палату.