В ID-картці дівчини припустилися помилки: вона нібито вийшла заміж за себе / фото pixabay.com

У Дніпрі 23-річна Маргарита Турчак прийшла отримувати закордонний паспорт і дізналася, що в її ІD-картці (паспорті громадянина України) є помилка у сімейному стані. Замість імені чоловіка - там зазначили її саму.

Читайте такожПодвійний епік-фейл нареченого на весіллі потрапив на відео

Як розповіла дівчина Gazeta.ua, одразу після отримання ID-картки їй не було відомо про помилку, яку допустила співробітниця міграційної служби при оформленні документу. Про це Маргариті розповіли у сервісному центрі, коли згодом вона прийшла забирати закордонний паспорт.

Відео дня

"Виходить, по паспорту "Маргарита Турчак одружена з Маргаритою Турчак". Це скоріш комічна ситуація... Ця помилка ніяк не заважатиме мені, але змінити її я ніяк не зможу. Мені сказали: "Ви можете звернутися до РАЦСу, але там вам не допоможуть". Тож треба чекати, поки в них з'явиться необхідне обладнання. Ще можна піти в міграційну службу, але востаннє в черзі я там простояла весь день. Поки з мене сміється чоловік. Каже, що я "одноосібна" та вийшла заміж за себе", - розповідає дівчина.

На самій ID-картці сімейний стан не зазначають. Помилка в чипі, тобто її будуть бачити лише державні установи та власниця паспорта.

У сімейному стані в паспорті дівчини вказано, що вона одружена сама із собою

Як повідомляв УНІАН, в Австралії дівчину покликали заміж, але у зворушливий момент щось пішло не так через манікюр.