Жінка два роки поливала пластмасову рослину / Фото: сторінка Caelie Wilkes на Facebook

Мешканка американського штату Каліфорнія два роки дбала про сукулент у горщику і зрозуміла, що він пластмасовий, коли вирішила пересадити рослину.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Домогосподарка Селі Уїлкс (Caelle Wilkes) пишалася красивою рослиною, яка стояла в горщику у неї на кухонному вікні. Вона регулярно поливала сукулент і не дозволяла іншим людям піклуватися про нього, оскільки хотіла забезпечити рослині належний догляд. «Сукуленти потрібно поливати тільки раз в тиждень або менше, якщо їх залити, вони можуть загинути», — розповіла вона.

Відео дня

Читайте такожВідомий мандрівник Беар Гріллс випадково вийшов в ефір голим (відео)

В кінці лютого жінка вирішила пересадити рослину в новий горщик. «Я знайшла  наймилішу вазочку, яка добре їй підходила. Я витягла рослину з пластикового контейнера, в якому вона була куплена, і дізналася, що вона штучна», — сказала Уїлкс.

Свою історію жінка опублікувала в Facebook. «Я стільки любові вклала в цей сукулент! Я мила йому листочки. Я робила все, щоб він виглядав добре, а він виявився пластиковим! Як я не знала цього! Я зрозуміла, що ці два роки жила у брехні», — додала вона.