Білоруса звільнили в ході спецоперації / nikvesti.com

В одній з "жарких країн" громадянина Білорусі взяли в заручники збройні родичі місцевої дівчини через його відмову на ній одружитися. Про це повідомляє прес-служба дипломатичної місії Республіки Білорусь на сторінці в Facebook.

"Двадцять третього липня білоруська дипмісія в одній з жарких країн отримала інформацію про те, що громадянин Білорусії узятий в заручники збройними родичами місцевої дівчини, одружитися з якою він відмовився", - повідомили в МЗС.

Читайте такожУ США журналістка впустила записник на голову сенатора (фото, відео)

Відео дня

У відомстві зазначили, що з допомогою SMS "білорус зміг потай повідомити дипмісії точну адресу, план приміщення, кількість озброєних людей і їх розташування в будівлі". У результаті спецоперації місцевої поліції громадянин Білорусії був звільнений і повернувся на батьківщину, додали в МЗС.

При цьому в якій країні стався інцидент, МЗС не уточнює, пояснюючи, що "ступінь деталізації публікованих відомостей обмежується законом Білорусії "Про інформацію, інформатизації і захист інформації".

Нагадаємо, раніше в Каліфорнії троє ув'язнених зняли процес своєї втечі з в'язниці. Укладені зірвали сітку вентиляції, видерлися на дах, потім сплели із простирадл мотузку і спустилися на землю.