Рекламний постер спочатку з'явився 1 серпня, проте згодом був знятий / qjwb.com.cn

Жителі китайського міста Ханчжоу поскаржилися місцевій владі на ресторан, який пропонував жінкам знижку залежно від розміру їхніх грудей. Про це повідомляє Русская служба ВВС з посиланням на Qianjiang Evening Post.

Невдоволення жителів столиці приморської провінції Чжецзян викликала реклама ресторану "Модна креветка" в одному з торгових центрів.

На постерах компанії з написом "Все місто шукає ГРУДИ" були зображені мультиплікаційні героїні в нижній білизні. У рекламі повідомлялося про знижки, розмір яких залежав від розміру грудей жінок - чим більше груди, тим більше знижка.

Відео дня

Читайте також"Показував фокуси і чіпав жінок за груди": у Китаї вибухнув скандал навколо "вуличного мага"

В одній із скарг, що надійшли на адресу місцевої влади, говорилося, що реклама занадто вульгарна і дискримінує жінок.

Рекламний постер спочатку з'явився 1 серпня, проте згодом його зняли. Однак керуючий ресторану "Модна креветка" Лань Шанган не бачить нічого поганого в комерційної стратегії ресторану. "Після початку рекламної кампанії кількість клієнтів збільшилася на 20%. Деякі дівчата, які приходили до нас, дуже пишалися собою. Їм нема чого приховувати", - сказав він.

Він також розповів, що клієнтки могли звертатися за отриманням знижки до офіціанток, щоб уникнути збентеження не обговорювати це питання з ким-небудь з працюючих в ресторані чоловіків.

Це не перший випадок, коли китайський ресторан пропонує знижку, залежну від зовнішнього вигляду відвідувачів. В січні 2015 року ресторан в провінції Хенань надавав знижки гостям, яких співробітники вважали привабливими. А за місяць до цього кафе в місті Чунцин спробував залучити зниженням цін повних чоловіків і струнких жінок.

Раніше японський фотограф випустив альбом «Painyan», що перекладається як «Груди і мяу» - 96 сторінок з фотографіями котів і дівчат у спідній білизні.