Ілюстрація / REUTERS

У Великобританії поліцейські вже три тижні чекають поки затриманий ними злочинець, який проковтнув схованку з наркотиками, сходить в туалет.

Як повідомляє The Telegraph зловмисника затримали ще 17 січня за підозрою у зберіганні наркотиків з метою збуту. З тих пір поліцейські чекають, щоб отримати речові докази.

Читайте такожУ США викрили чоловіка, який ховався у туалеті та переміг марафон

Відео дня

Поліція сказала, що вони будуть продовжувати звертатися до суду для продовження терміну тримання під вартою до тих пір, поки чоловік не сходить в туалет.

Як повідомляє видання, за злочинцем постійно спостерігають медики. Вони кажуть, що "це його власний вибір, і поки його здоров'я в порядку".

Транспортування наркотиків всередині людини - справа звичайна для наркоторговців. У Британії поліція має право затримати особу, якщо є підозра, що вона переносить наркотики, і тримати під вартою до тих пір, поки затриманий не "відтворить" їх назовні.

Як повідомляв УНІАН, пасажирський літак авіакомпанії Alaska Airlines повернувся в аеропорт вильоту в місті Анкорідж в штаті Аляска через голого пасажира, який закрився в туалеті.