Британець знайшов дивну ляльку в стіні / фото Lshot

У Великобританії новий власник будинку 32-річний вчитель Джонатан Льюїс знайшов всередині однієї зі стін ганчір'яну ляльку зі страшною запискою.

Дивну історію опублікувало видання Daily Mail.

"Я тільки-но купив будинок та отримав ключі. Знав, що під сходами була порожнеча, забита дошками й заштукатурена. Там, де у попередніх власників був холодильник, вийшов дріт, але я не знав, де він був підключений, тому я проткнув шматок гіпсокартону, щоб побачити, що там було. Я пробив дірку розміром з кулак, посвітив у неї, а там сиділа лялька", – розповів хлопець.

Відео дня

Зазначається, що лялька сиділа у маленькому плетеному кріслі з написаною акуратним почерком запискою в руці.

Читайте такожУ шлунку алігатора знайшли стародавні артефакти, яким 4 та 6 тисяч роківУ записці йшлося про те, що лялька нібито зарізала ножем колишніх господарів будинку в 1961 році:

"Дорогий читач / новий власник будинку, спасибі, що звільнив мене! Мене звуть Емілі. Мої початкові власники жили в цьому будинку в 1961 році. Вони мені не сподобалися, тому їм довелося зникнути. Все, що вони робили, це співали та веселилися. Це було огидно. Я вибрала для них смерть, так що я сподіваюся, що у тебе є ножі. Сподіваюся, ти добре спиш".

Лялька тримала в руці записку / фото Lshot

Друзі спробували переконати Джонатана перепродати будинок, але він сприйняв знахідку "потішною".

Раніше повідомлялося, як жінка з американського штату Мічиган несподівано отримала відповідь на лист у пляшці, відправлений нею 45 років тому.

Вас також можуть зацікавити новини