В районі діють правила, що забороняють залишати машину припаркованою на одному й тому ж місці понад 48 годин / фото ua.depositphotos.com

Як багато хто знають, боротьба за місце на парковці може розхитати навіть найгармонійніші райони, особливо якщо водій не піклується про те, щоб враховувати почуття інших.

Як повідомляє Reddit, за словами розлюченого чоловіка, його сусіди мають тенденцію паркувати дев'ять своїх автомобілів на вулиці, і хоча під'їзна дорога вміщує чотири машини, вона завжди порожня. Дві з цих машин постійно припарковані біля будинку, попри діючі в районі правила, що забороняють залишати машину припаркованою на одному й тому ж місці більш ніж на 48 годин.

Чоловік пояснив: "У моїх сусідів є досить велика під'їзна дорога, на якій можуть розміститися чотири машини, але вона завжди порожня. Вони сказали мені, що не люблять залишати під'їзну дорогу з машинами, тому що вона виглядає неестетично. Половину машин, які вони мають, вони не використовують. Вони використовують їх лише для того, щоб забезпечити собі безпечні місця для паркування. У 2021 році я помітив, що вони будують другу квартиру в задній частині свого головного будинку. Я помітив, що вони завершили роботу за місяць. Це спричинило червоні прапори, оскільки це займає від двох до трьох місяців, а міські перевірки займають більшу частину часу".

Відео дня

Саме тоді чоловік вирішив помститися, попередивши раду про те, що незаконне житлове будівництво ведеться без дозволів. "Минулого тижня я помітив, як мої сусіди знесли другу квартиру. По нашому кварталу пройшла чутка, що там був міський інспектор, який стежив за тим, щоб все зносилося. Судячи з того, які матеріали т працю вони вклали в другу одиницю, Я обійшовся їм більш ніж в 100 000 доларів", - сказав сусід.

Розмірковуючи стосовно моралі цієї історії, один користувач Reddit прокоментував: "Не будьте мудаками для своїх сусідів, якщо ви будуєте нелегальне лайно". Інший порадив: "Тепер прийшов час повідомити місту і про автомобілі. Ну, технічно вже давно пора починати це робити".

Сварки на парковці

У квітні 2023 року в Чернівцях чоловік вдарив бійця за місце на парковці.

В Івано-Франківську чоловік забув місце паркування свого авто та заявив про його викрадення.

У Києві водій жорстоко побив перехожого через зауваження про парковку.

Вас також можуть зацікавити новини: