Ви повинні знайти відмінності між двома тарілками 

У новій головоломці, яка змушує деяких людей ламати голову, вам потрібно знайти три відмінності між двома тарілками з продуктами для сніданку, в яких млинці, яйця і фрукти. Біля них - чашка кави, щоб все це запити.

Однак є момент: у вас є лише 10 секунд, щоб знайти всі три відмінності, якщо ви хочете сказати людям, що у вас високий IQ, пише Mirror. На перший погляд вам здається, що ці два зображення однакові.

У деталях зображень криються три відмінності, і хоча одна або дві з них можуть одразу кидатися в очі, знайти всі три всього за 10 секунд може бути непросто.

Відео дня

Вам вже вдалося знайти всі три відмінності? Не хвилюйтес' про 10-секундне обмеження часу, якщо ви все ще намагаєтеся знайти їх усі, ви можете витратити стільки часу, скільки вам потрібно.

Однак нижче буде картинка з виділеними відповідями, тому якщо ви ще не зовсім розібралися з головоломкою, не скрольте нижче.

Тільки люди з високим IQ можуть швидко знайти три відмінності між тарілками зі сніданком

Було три відмінності: форма яєчні трохи відрізнялася в дальній лівій частині, до двох ягод посередині картинки праворуч був доданий лист, а внизу праворуч одна з ягід малини була замінена на чорницю.

Знайдіть дивного равлика на зображенні за 10 секунд

Раніше головоломка змусила людей шукати дивного равлика серед ряду, здавалося б, однакових. І тільки наймудріші люди зможуть виявити його за 10 секунд або менше. 

Вас також можуть зацікавити новини: