Дівчина кинула чоловіка відразу після весілля / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Жінка розлучилася з чоловіком лише через 24 години після весілля через те, що він не поважав її кордонів.

Як повідомляє The Mirror, 27-річна дівчина була у стосунках зі своїм тепер уже колишнім чоловіком протягом трьох років, перш ніж погодилася стати його дружино. Напередодні весілля вона попросила коханого утриматися від однієї витівки - не руйнувати весільний торт вартістю 500 доларів об її обличчя.

"Я ніколи не знала, щоб він був егоїстом. Ці проблеми виникли, коли ті безглузді відео з киданням тортів в обличчя стали популярними, і мій чоловік вважав їх смішними. Я ніколи не вважала їх смішними, і він це знає, але він завжди показував мені відео з тими бідолашними дружинами, найщасливіший день яких зруйнував їхній дурний партнер заради дешевих розваг. Він також знає, що в мене є історія з киданням тортів", - розповіла обурена жінка.

Відео дня

Далі вона пояснила, що мама "зіпсувала" її 17-й день народження, кидувши торт в обличчя, розрізавши лоб невдало поставленою прикрасою. Того дня вона теж просила не штовхати її обличчям у торт.

"Вона пообіцяла, і я їй довірилась. Мені зробили гарну зачіску та макіяж, коли я задувала свічки, моя мама штовхнула мою голову в торт, і одна з прикрас на торті в підсумку розрізала мені чоло. Недостатньо, щоб піти в лікарню, але достатньо для значної кровотечі. Мій день народження був зіпсований. Я зачинилася у кімнаті і більше не вийшла до гостей. Моя мама досі вважає мене нахабою через це", - зазначила дівчина. Про цю історію знав і наречений.

"Я сказала йому, якщо він коли-небудь зробить зі мною щось подібне, я покину його. Він почав сміятися, але я не жартувала", - зазначила дівчина.

У день весілля наречений штовхнув свою кохану обличчям у дорогий торт. Обурена жінка втекла з власного весілля, викликала таксі і повернулася до їхнього спільного дому, щоб зібрати свої речі.

"Все було ідеально, я була щаслива, він був щасливий. Я була в захваті від нашого нового життя. Я почувалася принцесою у своїй пухкій білій сукні та укладеній зачісці з ідеальним макіяжем. Це були безцінні миті, які я хотіла б згадати. Ми підходимо до частини розрізання торта, і коли я повертаюся до нього, він черпає величезний шматок нашого весільного торта і кидає його у моє обличчя. Здавалося, що на кілька моментів все відбувалося в уповільненому режимі. Він просто сміється, а потім каже: "Бачила б ти своє обличчя". І продовжує сміятися. Інші люди в натовпі (переважно моя родина) також сміються наді мною. Тоді я просто починаю йти, він розуміє, що я йду, і намагається наздогнати мене. Я відштовхую його і замовляю Uber. Гості намагалися мене повернути. Я сідаю в Uber і їду", - пригадує дівчина.

Її чоловік, родина та його сім’я обірвали її телефон пропущеними дзвінками та проігнорованими повідомленнями, закликаючи наречену повернутися на весілля та вибачитися за свою поведінку. Вона додала: "Мій чоловік дзвонив, вмовляючи повернутися та поговорити. Він запевняв, що шкодує про цей вчинок, адже не думав, що це мене так вразить".

"Це мав бути найщасливіший день у нашому житті, і він присоромив мене перед усіма за якусь витівку, яку, як він знав, я ненавиджу. Мало того, він зіпсував торт за 500 доларів. Він зіпсував мій макіяж, зачіску та верхню частину моєї сукні", - зазначила дівчина.

Провівши ніч у готелі, жінка вирішила подати на розлучення, вважаючи, що все може стати гірше, якщо він не зможе поважати одну просту межу в перші кілька годин їхнього шлюбу.

"Я вирішила поговорити з ним відверто вранці наступного дня. Я йду від нього. Я вирішила зателефонувати йому і дізнатися, чому він це зробив. Він сказав мені, що вважав це смішною витівкою. Він вважав, що зробить це на весіллі, у найщасливіший день, тому зможе змінити мою думку щодо цієї традиції та отримати бали від моєї сім'ї. Потім він сказав мені, що йому шкода, що я сприйняла це як неповагу. Я сказала, що він повинен вибачитися за те, що завдав мені болю. Де тут "вибач"? Я сказала йому, що він не вибачився. Усі його "вибачення" були нахабними", - пригадала жінка.

Вона також нагадала, що має погані стосунки з більшістю членів своєї сім’ї. Рідні завдавали їй болю словесними образами та публічним приниженням. Втім, нареченний заявив, що вона просто не сприймає жарти, тож вибачатися він не буде.

Дівчина зауважила, що хлопець намагався порозумітися із сім'єю, яка систематично її принижувала, а не з нею.

"Річ не у тім, що ти зіпсував мою сукню, зачіску, чи навіть торт. Ти знав, що це для мене травматична витівка. І тобі було байдуже", - сказала дівчина.

Чоловік спробував виправдатися, що весілля зіпсував не він, а вона, коли втекла. Він сказав, що любить свою дружину і я не хоче розлучатися через цю "нісенітницю".

"Я сказала йому, що не повернуся додому, і справа навіть не в торті, а в тому, що я не можу бути з чоловіком, який не вибачиться, коли він не правий, і який звинувачує свою другу половинку. Він почав кричати на мене та проклинати. Я кинула слухавку", - пригадала дівчина.

Вона стверджує, що екс-коханий, мабуть, поскаржився на її поведінку сім'ї, адже рідні почали телефонувати їй через кілька хвилин.

"Моя мати казала мені, що я залишуся одна, тому що не сприймаю жарти, і я ніколи не зможу утримати чоловіка своєю поведінкою", - пригадала вона.

Хоча більшість користувачів хвалили її за те, що вона постояла за себе, інші закликали поговорити з психотерапевтом про все, що сталося. Один користувач сказав: "Репліки її мами настільки яскраві. Не дивно, що вона не бачила червоних прапорців на цьому хлопцеві, вона жила з червоними прапорцями все своє життя".

Інший користувач додав: "Бідна дівчина настільки травмована, що думала, що цей хлопець вартий того, щоб вийти заміж". Третій користувач написав: "Вона, чесно кажучи, заслуговує на краще. Чоловік справді жахлива людина. Я розумію, що розбивати торт для деяких весело, але я ніколи не розуміла, чому це так популярно. Я завжди думав, що це якась нісенітниця і марна трата хорошого торта".

Раніше мережа розлютилася на наречену, яка запровадила дрес-код, внаслідок якого вагітна жінка не змогла відвідати весілля брата. 36-річна наречена заявила, що гості мають прийти в сукнях до підлоги із довгим рукавом.

Вас також можуть зацікавити новини: